Wijnproeverijen

Wijnproeverijen

De definitie wat een lekkere wijn is, is voor iedereen anders. Sommige mensen prefereren een fruitige jonge wijn en anderen houden meer van vol en krachtig. De Kasteelhoeve geeft u dan ook de gelegenheid om slokjes van de wijnen te proeven. Dat kan op de Kasteelhoeve zelf, maar ook bij u thuis of op uw bedrijf.

Wij bieden u de volgende mogelijkheden:

Georganiseerde wijnproeverijen
Een aantal keren per jaar organiseren wij een grootse wijnproeverij op de Kasteelhoeve.

Eén van onze wijnadviseurs komt bij u langs.
Hoe leuk is het om samen met dierbare vrienden en/of familie lekker bij u thuis onze wijnen te proeven.

Ervaar een smaakvolle avond! Met 12 topwijnen uit verschillende landen komt één van onze wijnadviseurs bij u thuis een onvergetelijke proeverij verzorgen voor 4, 6 of 8 personen. De proeverij duurt ongeveer 2 uur.

Kasteelhoeve arrangement
U proeft vijf witte en vijf rode wijnen uit verschillende landen. Uitleg over de herkomst, wijn-spijscombinaties en verder alles wat u maar weten wilt. Ter begeleiding van die wijnen serveren we diverse kazen met stokbrood en als toetje krijgt u een heerlijke Port en een fantastische likeur te proeven.

Bij goed weer verblijven we in de tuin. Buiten het mooiweerseizoen wordt de proeverij binnen in ons sfeervolle proeflokaal gehouden.


Wat klanten zeggen

Hartelijk bedankt voor de leuke en interessante proeverij. Wij hebben er van genoten en het was de reis vanuit Eindhoven zeker waard!

De kaartclub uit Eindhoven

Fantastisch geregeld! Goede uitleg Sander! En een fijne sfeer, lekker wijnen. We hebben ons vermaakt

Stefanie, Wesley, Died, Jeff

3 zussen en één zwager hebben genoten van een zeer gezellige wijnproeverij met een geweldige wijnkenner Sander uit Wezep. Bedankt Sander!

Eline

Was een erg leuke en leerzame proeverij met lekkere wijnen.

Hans, Jacqueline, Pia, Be

© 2022 De Kasteelhoeve wijnproeverij